De indrukwekkende sfeeractie op De Vijverberg voorafgaand aan De Graafschap-Sparta.
Volledig scherm
De indrukwekkende sfeeractie op De Vijverberg voorafgaand aan De Graafschap-Sparta. © Cor Vos

Forse straf voor De Graafschap: geldboete en één duel zonder vak 22, 23 en 24

DOETINCHEM - Een geldboete van 15.000 euro en één thuiswedstrijd zonder de supporters van vakken 22, 23 en 24. Dat is de straf die de aanklager van de KNVB De Graafschap wil opleggen, naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk bij de nacompetitieduels met SC Cambuur en Sparta.

43 reacties

 • scheidsr

  2 jaar geleden
  Eelco accepteer jij ook straf, als je het niet gedaan hebt?   
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Lezen is ook een kunst, de spandoeken zijn het probleem niet.
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Achteraf niet huilie huil doen als je vooraf al weet dat het niet mag. Wees dus een echte man (of vrouw) en accepteer de straf gewoon. Voortaan gewoon aan de regels houden (die gelden voor voor die zogenaamde Italianen) en dan is er niets aan de hand.
 • Bakermark

  2 jaar geleden
  En wie is verantwoordelijk voor de sfeeracties? De KNVB? Nee! De Graafschap toch, als eer wat gebeurt! Waar bemoeien ze zich mee!!!
 • Gforcez

  2 jaar geleden
  Leren om geen sfeervol stadion te hebben? Om de spelers nog iets meer te motiveren met een groot spandoek en spektakel van de tribunes? Nee, dat gaat nooit weg en moet ook niet weg. Dat maakt onze club en de supporters mooi.
 1. De Vijverberg in vuur en vlam: supporters De Graafschap onthalen selectie met grote sfeeractie na gelijkspel bij Cambuur
  video
  11

  De Vijverberg in vuur en vlam: supporters De Graafschap onthalen selectie met grote sfeeractie na gelijkspel bij Cambuur

  DOETINCHEM - Alsof promotie naar de eredivisie al een feit is: zo werd de selectie van De Graafschap in de nacht van vrijdag op zaterdag onthaald na het gelijkspel bij Cambuur (1-1). Honderden supporters van de Doetinchemse eerstedivisionist zorgden ín stadion De Vijverberg voor een grote sfeeractie en betuigden op die manier hun steun aan de spelersgroep en stafleden.
 1. Samenvatting | Ajax - FC Emmen
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Ajax - FC Emmen

  2 mei
 2. Samenvatting Formule 1: GP van Portugal
  Play

  Samenvat­ting Formule 1: GP van Portugal