Mike Snoei (links) en Peter Hofstede na de gemiste 'coronapromotie' van 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei (links) en Peter Hofstede na de gemiste 'coronapromotie' van 2020. © Theo Kock

Gevraagd bij De Graafschap na mislukt seizoen: visie en lef

analyseDOETINCHEM - Peter Hofstede heeft gefaald. Met een mislukt aankoopbeleid is de technisch manager verantwoordelijk voor de gemiste promotie van De Graafschap. 

8 reacties

 • nick kooij

  12 maanden geleden
  Lees vaak over mislukte spelers maar niets over die eigengereide, zelfingenomen Snoei. Holstege weet schijnbaar niet wat deze man in het verleden kapot heeft gemaakt bij een heleboel spelers en mensen waarmee hij direct mee samenwerkte. Holstege moet wel een vriendje van Snoei zijn geweest anders had je hem nooit aangesteld. Wens deze club veel wijsheid met de zoektocht naar een nieuwe trainer en spelers.
 • Wim Sonderen

  12 maanden geleden
  En nu Peter Hyballa!! Vanaf nu vrij van Wisla Krakau, Jongen uit de streek (Bocholt) die weet wat er gevraagd wordt en die kan een paar Duitse talenten meenemen. Weer eens iets anders als Telstar en Almere City, D’ran!
 • Kees de Jong

  1 jaar geleden
  Dit is de rekening voor slecht beleid. Ik heb reeds meervoudig in reacties gezegd dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. Zet op de organisatie eens zakelijk en capabele mensen want nu lopen er zonen van de club of vriendjes van vriendjes.......4 punten voorsprong met nog 2 wedstrijden te gaan en je geeft het weg......en niemand trekt conclusies en niemand is verantwoordelijk....wat betekent nu " D'ran " als je nooit gaat staan voor de verantwoordelijkheden waar je voor wordt betaald ?
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  zijn dit de twee verantwoordelijken? nou het zou hen passen om nu te zeggen, dat zij de club ajeu zeggen.
 • Hendrik Jan Willem

  1 jaar geleden
  kom nou, deze feiten zijn al jaren bekend, zodoende zijn we toch ook gedegradeerd, altijd maar goedkoop shoppen bij Telstar en Almere en in de winterstop wat noodmaatregelen die vaak te laat komen of niet passen, de achterhoede is goed ,maar voor de rest klopt het niet, ga eens samenwerken met Vitesse of Ajax of Schalke 04, zitten ook veel Nederlanders, maar nee, Hofstede is eigenwijs met Calimero gedrag, als we al een speler heen met meerwaarde word hij direct verkocht