Trainer Armand Mannen van De Graafschap O16 jaar (rechts) met international Sven Kremers (in het rood) en spits Devin Haen (uiterst links).
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Armand Mannen van De Graafschap O16 jaar (rechts) met international Sven Kremers (in het rood) en spits Devin Haen (uiterst links). © Theo Kock

Gouden jeugdlichting De Graafschap in trek bij Oranje én zaakwaarnemers

DOETINCHEM - De Graafschap heeft een ‘gouden lichting’ bij de jeugd. Het 016-team van de Superboeren is ‘hot’. Bij de topclubs, maar ook bij Oranje.

Spelersmakelaars en zaakwaarnemers weten tegenwoordig sportpark De Bezelhorst in Doetinchem, het onderkomen van de jeugdafdeling van De Graafschap, heel goed te vinden. ,,Ik werd er gek van’’, zegt spits Devin Haen uit Zieuwent. ,,Ze wilden van alles van me. Toen heb ik zelf maar een zaakwaarnemer genomen. En werd het ook meteen een stuk rustiger.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.