De Graafschap-trainer Mike Snoei.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Mike Snoei. © BSR Agency

Graafschap-trainer Snoei: ‘Moeten blijven spelen, anders gaat het profvoetbal naar de filistijnen’

DOETINCHEM - De Graafschap is weer coronavrij. De Doetinchemse eerstedivisionist treedt maandagavond, vier dagen na de uitbraak met vier besmettingsgevallen, op volle sterkte aan in het inhaalduel bij Helmond Sport.

6 reacties

 • Bakermark

  7 maanden geleden
  Ik ben wel benieuwd hoe het kan dat De Graafschap op een vrijdag 4 Covid-gevallen heeft welke een paar dagen later weer negatief worden getest?! Dat moeten ze even landelijk even regelen. Zijn we zo van de Corona af Bij NAC was het ook zo over. Bijzonder allemaal.
 • KOMOPDANDRAN

  7 maanden geleden
  Snoei moet blijven praten anders gaat het profvoetbal naar de filistijnen....
 • theo

  7 maanden geleden
  Weet je wat een drama word meneer snoei als je zo door voetbalt wat is dat slecht zo word je echt geen kampioen heb het tegen helmon sport gezien wat een drama ga maar is flink trainen vooral elkaar aan spelen of breng ze eens langs bij Hans anders want volgens mij zien ze het niet meer
 • Elk

  7 maanden geleden
  Ik zie ook vaak mensen die positief getest zijn nog effe een boodschapje doen en hondje uitlaten hier in de buurt, zelfs nog met mensen aan de voordeur praten .. Snoei heeft wat dat betreft zeker een punt, voorkomen kun je het misschien niet, maar als je weet dat je positief bent handel er dan ook na en blijf weg van andere mensen!!!
 • theo

  7 maanden geleden
  Ja meneer de kampioenen maker nu zeg je eindelijk is wat goeds we moeten blijven voetballen en proberen de bal te spelen naar iemand met hetzelfde shirt aan.En doe aub geen voorspellingen meer want dat word niks en ga niet spelen met opoe in de spits want dan maak je geen doelpunt
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en eerste divisie

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Vitesse gaat hard onderuit tegen Sparta Rotterdam

  7 mei