Het spandoek van Brigata Tifosi.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spandoek van Brigata Tifosi. © Brigata Tifosi

Harde kern De Graafschap eist vertrek Seuntjens na NAC-transfer; club blijft achter standpunt staan

updateDOETINCHEM - De fanatieke supportersgroep Brigata Tifosi (BT) van De Graafschap heeft een keihard statement gemaakt in de transfersoap rond Ralf Seuntjens. Middels spandoeken, een brief en treinkaartje naar Breda eist de harde kern een voortijdig vertrek van de aanvaller, die woensdag een tweejarig contract ondertekende bij concurrent NAC.

17 reacties

 • theo houkes

  10 maanden geleden
  Ja ja hij was weer belangrijk bij de eerste goal onze Ralf zo zie je maar dat ie de belangrijkste speler is en die willen jullie op de bank zetten moet je doen sta je zo derde of vierde ha ha ha ha
 • theo houkes

  10 maanden geleden
  Zonder seuntjes geen eredivisie en die voorzitter van de Graafschap moet ook normaal doen om te roepen fuck Stein. Zelf schop ie ook mensen de straat op dus niet zeuren en als voorzitter zou ik maar vast gaan kijken of je tien eredivisie waardige spelers kunt vinden want met dit elftal kom je niet ver lig je het jaar erop er weer uit
 • Tim Gertsen

  10 maanden geleden
  Wat een kortzichtigheid en statement van een supporters groep die niet over voetbalkennis lijkt te beschikken en dat blijkt nu wel weer. De timing van Seuntjes is natuurlijk allerbelabberdst, maar men moet niet vergeten dat hij de afgelopen twee jaar de belangrijkste speler is van de Graafschap met hopelijk promotie als gevolg. Waar is de spreuk van de Graafschap gebleven.. D’ran!
 • Erik van Amersfoort

  10 maanden geleden
  Op zich hebben ze een punt, maar laat Seuntjens zijn woorden maar eens hard maken op het veld. Wissel kan nog snel genoeg. Hoorde gisteren dat de Brigata volgend seizoen weer naar de Spin Side wil verkassen met allerlei aanpassingen. Ben wel benieuwd of de club daar nu nog aan mee wil werken.
 • Rick

  10 maanden geleden
  Spelers vertrekken nou eenmaal naar andere clubs, soms ook op ongelukkige momenten. Dat kan niet als een verrassing zijn gekomen voor de Brigata Tifosi. Lekker op de bank zetten als we tegen Nac spelen, strik erom en aan het einde van het seizoen netjes afleveren in Breda. Mochten we de Eredivisie ingaan dan hebben we toch niks aan Seuntjes.
 1. De Graafschap spreekt vertrouwen uit in Seuntjens ondanks pikante transfer naar NAC: ‘Aan Ralf om dat uit te betalen’
  PREMIUM
  video

  De Graafschap spreekt vertrouwen uit in Seuntjens ondanks pikante transfer naar NAC: ‘Aan Ralf om dat uit te betalen’

  DOETINCHEM - De pikante transfer van Ralf Seuntjens naar concurrent NAC Breda is bij De Graafschap ingeslagen als een bom. Het vertrek van de aanvoerder ligt enorm gevoelig, maar heeft op korte termijn geen gevolgen voor zijn verblijf in Doetinchem. De spits krijgt de kans zijn missie met de Superboeren – promotie naar de eredivisie – te voltooien.
 2. De Graafschap met Seuntjens tegen Telstar: ‘Ralf gaat nog heel bijzondere dingen voor ons doen’
  PREMIUM

  De Graafschap met Seuntjens tegen Telstar: ‘Ralf gaat nog heel bijzondere dingen voor ons doen’

  DOETINCHEM - Ralf Seuntjens is zijn aanvoerdersband kwijt, maar staat vrijdagavond (21.00 uur) in het uitduel bij Telstar gewoon aan de aftrap bij De Graafschap. Trainer Mike Snoei van de Doetinchemse eerstedivisionist zegt er alle vertrouwen in te hebben dat de spits, wiens transfer naar NAC Breda deze week voor veel onrust zorgde, nog een belangrijke rol gaat spelen in de promotiestrijd.