Mike Snoei gaat als Vitesse-trainer uit zijn dak na de 3-3 van Emile Mbamba tegen Werder Bremen, op 14 november 2002. Nu neemt hij het als coach van De Graafschap op tegen de Arnhemse club.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei gaat als Vitesse-trainer uit zijn dak na de 3-3 van Emile Mbamba tegen Werder Bremen, op 14 november 2002. Nu neemt hij het als coach van De Graafschap op tegen de Arnhemse club. © Hans Broekhuizen

Het Wonder van Bremen met Vitesse zorgt nog altijd voor kippenvel bij De Graafschap-trainer Snoei

videoDOETINCHEM - De bekerclash met Vitesse brengt Mike Snoei als coach terug in GelreDome. De trainer van De Graafschap koestert zijn verleden in Arnhem. Over Theo Bos, het Wonder van Bremen en zijn pijnlijke ontslag.

7 reacties

 • Paul van den Bragt

  1 jaar geleden
  Helaas klopt het verhaal niet helemaal. Thuis hadden we met 2-1 gewonnen, waardoor we met de 3-2 achterstand ook door zouden zijn geweest. Echter, we stonden onwijs onder druk mede door de rode kaart en door het doelpunt van Mbamba waren we zeker van de volgende ronde.Ook de Gelderlander zou de feiten iets beter op een rij moeten hebben!
 • Elk

  1 jaar geleden
  ..... das war einmal
 • Gforcez

  1 jaar geleden
  Zelfvertrouwen, Vitesse uitschakelen zou echt goed zijn voor het zelfvertrouwen van de spelers. En laten we niet vergeten dat dit ook weer inkomsten zijn voor de club als je een ronde verder komt.
 • DJArnhem

  1 jaar geleden
  Fantastisch, was voor mij als supporter ook één van de mooiste wedstrijden ooit om mee te mogen maken (en de finale, AZ). Succes vanavond Mike, al ben ik bang dat de club waar je 17 jaar geleden aan het roer stond een ronde verder gaat ;)
 • Hipster

  1 jaar geleden
  laten wij ons maar richten op excelcior.. wat moeten wij met die beker? Competitie is zo veel belangrijker.
 1. Liverpool na 1369 dagen weer eens onderuit op eigen Anfield
  Play

  Liverpool na 1369 dagen weer eens onderuit op eigen Anfield

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de KNVB Beker
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de KNVB Beker