Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei gaat als Vitesse-trainer uit zijn dak na de 3-3 van Emile Mbamba tegen Werder Bremen, op 14 november 2002. Nu neemt hij het als coach van De Graafschap op tegen de Arnhemse club. © Hans Broekhuizen

Het Wonder van Bremen met Vitesse zorgt nog altijd voor kippenvel bij De Graafschap-trainer Snoei

videoDOETINCHEM - De bekerclash met Vitesse brengt Mike Snoei als coach terug in GelreDome. De trainer van De Graafschap koestert zijn verleden in Arnhem. Over Theo Bos, het Wonder van Bremen en zijn pijnlijke ontslag.

Quote

Leo Beenhakker haalde me in 1997 van Sparta naar Vitesse

Mike Snoei, trainer De Graafschap

Sentiment telt niet. Laat dat duidelijk zijn. Mike Snoei komt dan nog vaak in GelreDome, in de beker heeft hij geen enkel medelijden met Vitesse. In dienst van De Graafschap wil hij de Arnhemse eredivisionist vanavond maar wat graag uitschakelen.

Hoewel Snoei (55) amper negen maanden aan het roer heeft gestaan, zit Vitesse nog altijd in zijn hart. In de Gelderse hoofdstad heeft de geboren Rotterdammer, na succesvolle jaren in de jeugdopleiding, zijn debuut gemaakt als hoofdtrainer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.