Het immense spandoek op De Vijverberg.
Volledig scherm
Het immense spandoek op De Vijverberg. © Joep Leenen

Indrukwekkende sfeeractie Brigata Tifosi bij De Graafschap; spandoek van 3.400 vierkante meter

videoDOETINCHEM - Supportersclub Brigata Tifosi heeft zaterdagavond voor een indrukwekkende sfeeractie gezorgd bij De Graafschap. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Excelsior werd een spandoek van bijna 3.400 vierkante meter ontvouwd op De Vijverberg.

5 reacties

 • Petra Bruins

  2 jaar geleden
  Ondank de nederlagen die de Graafschap kent blijven deze supportersclub maar mooi achter de Graafschap staan. Dit doet het team goed. En dat de spelers achter de supportersclub staan blijkt wel.  Gefeliciteerd met jullie jubileum.
 • Hendrik Jan Willem

  2 jaar geleden
  fantastisch
 • Gold

  2 jaar geleden
  Fantastich BT'03......trots kunnen jullie, de Graafschap en de supporters hier op zijn. Elke keer weer blijven jullie mij verbazen met de sfeeracties.....kippenvel.
 • theo

  2 jaar geleden
  Geweldig jongens en meiden fantastisch ik ben niet altijd even positief over de graafschap maar dit raakt me wel,dit zijn echte supporters geweldig.Gefeliciteerd met de overwinning en ga vooral zo door sucses
 • Demmink

  2 jaar geleden
  Wat een prachtige actie weer van de BT!!als het een beetje loopt zoals de tweede helft van vandaag is de sfeer ongeevenaard.
 1. Captain Van de Pavert prijst teamgeest De Graafschap na roerige week: ‘Juiste antwoord gegeven’
  PREMIUM
  2

  Captain Van de Pavert prijst teamgeest De Graafschap na roerige week: ‘Juiste antwoord gegeven’

  VELSEN-ZUID - Met het Bronzen Kampioensschild onder zijn arm stapte Ted van de Pavert vrijdagavond van het veld na de zwaarbevochten zege op Telstar (1-2). Opgelucht en blij. De nieuwe aanvoerder van De Graafschap was trots dat zijn elftal na een roerige week, veroorzaakt door de transfersoap rond Ralf Seuntjens, ‘het juiste antwoord’ had gegeven met het binnenhalen van de derde periodetitel.
 1. Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'
  Play

  Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'

 2. Interview Bazoer: 'Ik win zó graag, soms vergeet ik mezelf'
  Play

  Interview Bazoer: 'Ik win zó graag, soms vergeet ik mezelf'