Volledig scherm
Jefta Bresser (hier op archiefbeeld) kijkt toe tijdens een training van NEC. © Bert Beelen

Jefta Bresser nieuwe hoofd jeugdopleiding De Graafschap

DOETINCHEM - Jefta Bresser is de nieuwe hoofd jeugdopleiding van De Graafschap. De geboren Terborgenaar komt per direct over van NAC Breda, waar hij werkzaam was als assistent-trainer.

Bresser (47) tekent bij De Graafschap een contract voor twee seizoenen. De Achterhoeker is de opvolger van Dennis te Braak, die deze zomer vertrok bij de Doetinchemse eredivisionist. Hij werkte in het verleden al elf jaar in de jeugdopleiding van De Graafschap. 

Bresser brengt veel ervaring met zich mee. Hij werkte lange tijd in de jeugdopleiding van PSV en werd in 2011 techniektrainer bij het Engelse Fulham. Hij trad twee jaar later in dienst bij de Russische grootmacht Zenit St. Petersburg. In 2015 ging Bresser aan de slag bij NEC, waar hij naast zijn rol als assistent-trainer techniektrainingen verzorgde binnen de jeugdopleiding. Sinds medio 2016 stond hij onder contract bij NAC Breda.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.