Volledig scherm
Jong De Graafschap-trainer Jan Vreman (links). © Theo Kock

Jong De Graafschap wint en verliest in Rijssen

RIJSSEN Jong De Graafschap heeft  dinsdag op de eerste dag van het Fletcher toernooi van Excelsior’31 in Rijssen gewonnen en verloren.

De ploeg van trainer Jan Vreman, die aangevuld werd met de selectiespelers Jordy Rondeel, Milan Hilderink, Jonathan Vergara Berrio en Matthijs van Nispen, begon het toernooi in poule A met een 2-0 nederlaag tegen Jong Vitesse.

De tweede wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van zaterdaghoofdklasser HZVV uit Hoogeveen. Doelpuntenmaker was Walid Ould Chikh. Zaterdagmiddag speelt Jong De Graafschap de derde en laatste poulewedstrijd tegen de nog puntloze gastheer Excelsior’31. Bij winst plaatsen de Doetinchemmers zich zo goed als zeker voor de halve finale.

In poule B gaat na de eerste speeldag Jong FC Twente aan de leiding, gevolgd door eersteklasser SVZW uit Wierden en het door Ulftenaar Stéven Verheijen getrainde Quick’20 uit Oldenzaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.