Mike Snoei.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei. © BSR Agency

Kalmte kan je redden, Mike!

COLUMNHet kan natuurlijk, een keer een wedstrijd verliezen. Johan Cruijff ging met Feyenoord eens met 8-2 onderuit in het Olympisch Stadion tegen ‘zijn’ Ajax. Toch werd de beste voetballer ooit in 1984 kampioen in De Kuip en nam zo op ultieme wijze wraak op zijn grote liefde.

4 reacties

 • Objectief

  1 jaar geleden
  Ik begrijp het commentaar niet. Het is duidelijk dat niet een speler in de wedstrijd zat, maar dat was na de 2-0 ook voor mijn zoontje van 6 te zien. Ik heb me vooral verbaasd over de tactische omzettingen. Welke? Inderdaad helemaal geen! Passief doorgaan met een enorm open middenveld totdat het zelfs 5-0 werd. Waar heb je dan een trainerstaf voor? Mannen van 30 worden tactisch volledig voor gek gezet door jongens van 20.....
 • Zeebra

  1 jaar geleden
  Bij jong Az deden 5 spelers niet mee die tegen de graafschap in de basis stonden . Deze 5 spelers zijn dit wekend bij het eerste van Az aanwezig op de bank of in basis. Dit komt bij beloften teams voor die in keuken kampioen divisie spelen. Vrijdagavond ander team. op maandag doen er spelers mee van het eerste team. Dus weg met de beloften teams uit de keuken kampioen divisie .
 • Hipster

  1 jaar geleden
  Als laast staande Dordrecht wint met 2-0 tegen jong Az, hoe is/was het mogelijk om daar van te verliezen vraag ik me nog steeds af. Nee zo maar kampioen worden lijkt mij niet.
 • Henk

  1 jaar geleden
  als je mike hoort praten geweldige groep geweldige spelers het kan niet beter maar de realiteit is dat van de pavert en co als het ff niet loopt ook niets extra brengt  en die willen we ook nog aanvoerder maken ongelooflijk