De Graafschap-aanvoerder Ralf Seuntjens (rechts) vecht een duel uit met Javier Noblejas tijdens de vorige ontmoeting met NAC.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Ralf Seuntjens (rechts) vecht een duel uit met Javier Noblejas tijdens de vorige ontmoeting met NAC. © BSR Agency

‘Kind van Breda’ Seuntjens wil nu niets liever dan NAC pijn doen: ‘De Graafschap moet zich revancheren’

DOETINCHEM - Ralf Seuntjens is opgegroeid met NAC Breda. Maar als aanvoerder van De Graafschap staat hij vanavond (18.45 uur) op De Vijverberg lijnrecht tegenover de club uit ‘zijn’ stad. De spits aast in de kraker met de Doetinchemse titelkandidaat op eerherstel.

5 reacties

 • T F

  7 maanden geleden
  Het proberen waard is middenvelder Marko Vejinovic oud voetballer van Vitesse maar houdt zijn conditie op pijl bij Volendam en verdient misschien daar wel een contract goed gezien van Wim Jonk had makkelijk ook op de Vijverberg kunnen voetballen..
 • T F

  7 maanden geleden
  Het voetbal begint van achteruit daar ontbreekt 1 of misschien 2 personen met opbouwende kwaliteiten dat is samen met een opbouwende middenvelder het manco aan dit elftal dan mag van mijn de spits wel statisch zijn als hij de ballen maar in het doel schiet niet af reageren op opoe Seuntjes en nogmaals er is naar Branco van den Boomen geen fatsoenlijke middenvelder gehaald dat is Peter Hofstede wel aan te rekenen....
 • Elk

  7 maanden geleden
  Tja Theo, Opoe is met 6 doelpunten wel topscorer bij de Graafschap..
 • Henk

  7 maanden geleden
  Rustig aan hoeven ze niet te vragen aan de spelers doen ze al weken
 • theo

  7 maanden geleden
  Jongens jongens ga nou eerst gewoon voetballen praten kun je na die tijd ook nog.En meneer snoei begin met elf spelers en niet met tien laat opoe thuis daar ga je niet mee winnen.