Gaat Mike Snoei de boeken in als de tiende trainer die met De Graafschap naar de eredivisie promoveert?
Volledig scherm
PREMIUM
Gaat Mike Snoei de boeken in als de tiende trainer die met De Graafschap naar de eredivisie promoveert? © Paul Meima

Komt Mike ‘Meistermacher’ in een illuster rijtje bij De Graafschap?

DOETINCHEM - Mike Snoei (57) kan vanavond in het uitduel bij Jong Ajax als tiende trainer met De Graafschap naar de eredivisie promoveren. Vereeuwigt de coach uit Didam zich op de wanden van De Vijverberg?

8 reacties

 • sjaak van tiel

  1 maand geleden
  Mike laat goede voetballers slecht spelen. Stuur ze as. woensdag maar eens zonder een tactisch plan het veld in. En zet er ook nog een extra aanvaller bij. Hoe moet je anders doelpunten maken (Hamdaoui, Platje, Konings en Van Mieghem). Dus geen Opoku n Seuntjes).
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Ik moet dat vanavond zien als ze winnen hoe de corona regels gevolgt worden Ajax afkraken maar laat het zelf maar zien hoe jullie dat regelen
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Meistermacher? Nonsense, "Meister" is kampioen, je hebt geen schaal, beker of wat dan ook gewoon. Je wordt 2e, dat is heel netjes en daarmee promoveer je naar de Eredivisie. Niets mis mee maar Meistermacher is een tikje te veel eer voor deze omhooggevallen amateurtrainer.
 • Geert Schrijen

  2 maanden geleden
  Tip voor de Graafschap: Adrie Koster is beschikbaar!!
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Dit is van de mindere trainers die we hebben gehad de slechtste haal Rogier Meier die wil graag en is beter dan die arrogante Snoei