Volledig scherm
Stef Nijland (rechts) oefent zondag met De Graafschap tegen Osasuna. © BSR Agency

Laatste test De Graafschap zondag tegen Osasuna

DOETINCHEM - De Graafschap speelt zondagmiddag de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding. Om 17.00 uur wordt er in stadion De Vijverberg gespeeld tegen het Spaanse Osasuna.

Het oefenduel met de club uit Pamplona, afgelopen seizoen als dertiende geëindigd in de Primera Division, vindt plaats na de Open Dag. Die begint zondagmiddag om 13.30 uur. Van 14.30 uur tot 15.30 delen de spelers en technische staf handtekeningen uit aan de fans van de Achterhoekse eerstedivisionist.

Of Osasuna in de sterkste bezetting aan zal treden tegen De Graafschap is onbekend, want de Spanjaarden oefenen zaterdagavond in Nijmegen ook tegen NEC.

De Graafschap kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Donderdag trainde alleen Jordy Tutuarima (rugklachten) nog apart van de selectie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.