De Graafschap-rechtsback Julian Lelieveld duelleert met Joey Sleegers van FC Eindhoven tijdens het eerste nacompetitieduel.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-rechtsback Julian Lelieveld duelleert met Joey Sleegers van FC Eindhoven tijdens het eerste nacompetitieduel. © Pro Shots / Stefan Koops

Lelieveld wil met De Graafschap de eredivisie in: ‘Geen enkele ploeg komt ons graag tegen in de play-offs’

pollTerugkeren naar de eredivisie: dat is de droom van Julian Lelieveld. De rechtsback gelooft in promotie met De Graafschap. Als dat opnieuw niet lukt, lijkt een vertrek nabij.

6 reacties

 • Hans Mellink

  1 week geleden
  Fijne gedachte van Lelieveld maar de waarheid is dat hij zo ongeveer de slechtste op het veld is in Eindhoven
 • rens van van onna

  2 weken geleden
  @sjaakvantiel...Unes?? wie is dat? heb ik iets gemist?
 • Hans Mellink

  2 weken geleden
  Idd, begin eens met 4-4-2 maar dan zonder Verbeek graag. Negligé op 10. Lelieveld zal zelf een keer zo goed moeten presteren met voorzetten die niet hoog over vliegen. Nog een ronde erbij zou al fantastisch zijn.
 • Robert Bruijl

  2 weken geleden
  Gooi Gravenberch er maar in dan komt het goed. Meeste rendement van het huidige kwartet spitsen. Alles is mogelijk. Een dramatisch seizoen kan nog mooi eindigen. Het zal afhangen van die kansen er nu wel optimaal benutten. Hup De Graafschap
 • sjaak van tiel

  2 weken geleden
  Als ze de kansen afmaken kunnen ze best promoveren. Helaas hebben we geen scherpschutter, dus ballen we leuk mee. Hopelijk blijven Opoku, Baas, Schuurman en zeker Unes op de bank. Met Van Heertum en Verbeek in de basis hebben we een kleine kans om door te gaan. We hebben veel goede middenvelders en aanvallers met weinig rendement. Begin eens zonder spits, dus met 6 middenvelders, die om de beurt diep gaan. Dat zal voor de verdediging van Eindhoven voor veel verwarring zorgen.