Azor Matusiwa baalt na het verlies van De Graafschap tegen FC Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Azor Matusiwa baalt na het verlies van De Graafschap tegen FC Utrecht. © VI Images

Matusiwa trekt boetekleed bij De Graafschap aan na ‘horrortackle’

DOETINCHEM - Azor Matusiwa moet De Graafschap behoeden voor degradatie uit de eredivisie. Na zijn vliegende tackle tegen FC Utrecht draagt hij het leed van de Superboeren. Met tranen in zijn ogen.

4 reacties

 • Henk

  3 jaar geleden
  Als  Superboer vanaf het begin, trek ik me van dit soort commentaar op mijn mening echt niet zo heel veel meer aan. Was u er ook al bij toen we in colonne terugreden vanuit Zwolle, bij de eerste promotie? Bijna iedereen die nu op de Vijverberg rond loopt heeft dat niet eens meegemaakt. Er zou wel eens iets meer naar de geschiedenis van deze club gekeken mogen worden! In alle sporten gaat het om het focussen op de professionele taak. Gaten slaan, waar slaat dat in vredesnaam op?
 • Hendrik Jan Willem

  3 jaar geleden
  ik geniet elke wedstrijd van Matusiwa, wat een klasbak, net iets te fel bij de tackle
 • Insider

  3 jaar geleden
  Wat een overdreven kop zeg. Horrortackle.... Kom op nou. Het was een zuivere strafschop, terechte gele kaart maar om nou van een horrortackle te spreken. Foei foei. Spreek gewoon over een domme overtreding. niet meer en niet minder
 • Henk

  3 jaar geleden
  Zo lang je een trainer hebt die het voor de wedstrijd over het slaan van een gat heeft in plaats van de spelers te overtuigen uitsluitend met hun taak bezig te zijn, wordt het helemaal niets. Dan kan ook een prima voetballer als Matusiwa alleen maar de fout in gaan, omdat hij niet wil verliezen.