Elmo Lieftink aan de bal tegen FC Eindhoven, op de achtergrond de kartonnen De Graafschap-supporters van de actie ‘Smoel op de Stoel’.
Volledig scherm
Elmo Lieftink aan de bal tegen FC Eindhoven, op de achtergrond de kartonnen De Graafschap-supporters van de actie ‘Smoel op de Stoel’. © Pro Shots / Johan Manders
1
EINDE
0
 • Melvin Platje 90'+1'

Melvin Platje behoedt De Graafschap op valreep voor nieuwe domper tegen FC Eindhoven

DOETINCHEM - De Graafschap is dankzij Melvin Platje ontsnapt aan een nieuwe domper in de eerste divisie. De aanvaller, gehuurd van Bali United, bezorgde de Doetinchemse club zondagavond in het foutenfestival tegen FC Eindhoven met een doelpunt in blessuretijd een zwaarbevochten zege: 1-0.

 1. De Graafschap na crisisberaad op zoek naar eerherstel tegen Jong FC Utrecht: ‘Enige medicijn is een overwinning’
  PREMIUM
  7

  De Graafschap na crisisbe­raad op zoek naar eerherstel tegen Jong FC Utrecht: ‘Enige medicijn is een overwin­ning’

  DOETINCHEM - De Graafschap leeft in crisissferen toe naar het uitduel van maandag (14.30 uur) bij Jong FC Utrecht. De Doetinchemse eerstedivisionist zit vol revanchegevoelens na de blamage van vrijdag tegen FC Dordrecht (0-3 nederlaag). Na uitvoerig crisisberaad, en een gesprek met een groep supporters, moeten de Superboeren in de Domstad winnen om de promotiedroom levend te houden.
 2. Captain Van de Pavert prijst teamgeest De Graafschap na roerige week: ‘Juiste antwoord gegeven’
  PREMIUM
  2

  Captain Van de Pavert prijst teamgeest De Graafschap na roerige week: ‘Juiste antwoord gegeven’

  VELSEN-ZUID - Met het Bronzen Kampioensschild onder zijn arm stapte Ted van de Pavert vrijdagavond van het veld na de zwaarbevochten zege op Telstar (1-2). Opgelucht en blij. De nieuwe aanvoerder van De Graafschap was trots dat zijn elftal na een roerige week, veroorzaakt door de transfersoap rond Ralf Seuntjens, ‘het juiste antwoord’ had gegeven met het binnenhalen van de derde periodetitel.
 1. Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co
  Play

  Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co

 2. Samenvatting | Fortuna Sittard - FC Emmen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  FC Emmen verslaat ook Fortuna Sittard

  10 april