De wedstrijden van De Graafschap en NEC worden niet meer allemaal automatisch live uitgezonden op televisie.
Volledig scherm
PREMIUM
De wedstrijden van De Graafschap en NEC worden niet meer allemaal automatisch live uitgezonden op televisie. © Pro Shots / David van Haren

Niet alle duels in eerste divisie meer live op televisie; De Graafschap en NEC willen zelf zendtijd inkopen

DOETINCHEM/ NIJMEGEN - De wedstrijden in de vierde periode van de eerste divisie worden vanwege de hoge kosten niet meer allemaal live uitgezonden door betaalzender ESPN. Maar de supporters van De Graafschap hoeven niet te vrezen dat ze een minuut hoeven te missen van hun favoriete club. De Doetinchemse eerstedivisionist is van plan zelf zendtijd in te kopen. Ook NEC onderzoekt de mogelijkheden om alle duels bij de fans te krijgen.

8 reacties

 • sjaak tiel

  3 weken geleden
  Snoei gaat er niet uit Breukelaar. Anders geeft het het bestuur en Hofstede zichzelf een brevet van onvermogen, helaas. Maar ik wacht al 25 jaar op een goed (technisch-) beleid. Iedere keer weer hoop, maar ja........
 • Breukelaar

  3 weken geleden
  Geld besparen voor afkoopsom Snoei! Wat een slechte wedstrijden!! Graafschap onwaardig! Ze lopen alleen naar terug. Geen voetbal in. M.I. Volledig verkeerde tactiek! 1schuldige Snoei!!
 • trees massop

  4 weken geleden
  Bah wat haat ik dat bij espn wel elke maand dik betalen en dan de helft niet meer uitgezonden krijgen krijgen we dan ook de helft kosten terug???
 • Arno Ragas

  4 weken geleden
  Je hebt groot gelijk. Ik heb al genoeg geld aan de Graafschap gegeven met mijn seizoenkaart !
 • sjaak tiel

  4 weken geleden
  Ik heb seizoenkaart. Nu zie ik alleen het schakelprogramma op vrijdag of als De Graafschap op ESPN 1 te zien is. Dus als de wedstrijden van De Graafschap niet op ESPN 1 worden uitgezonden heb ik er niets aan, ook al koopt De Graafschap de wedstrijden aan. Ik ga in ieder geval niet 2 maal voor een wedstrijd betalen. Of krijg je dan een andere link o.i.d.?
 1. De Graafschap laat lichte tekenen van herstel zien na rampweek: ‘We hebben mentaliteit getoond’
  PREMIUM
  8

  De Graafschap laat lichte tekenen van herstel zien na rampweek: ‘We hebben mentali­teit getoond’

  UTRECHT - Hangend en wurgend, piepend en krakend én bovenal op karakter heeft De Graafschap in de jacht op promotie naar de eredivisie weer een stap in de goede richting gezet. Met de 0-1 zege bij Jong FC Utrecht, drie dagen na de blamerende nederlaag tegen FC Dordrecht (0-3) en het eerdere verlies bij NAC Breda (3-1), is een sportieve crisis weer even afgewend. Maar met een zwaar programma voor de boeg blijft de druk op de Doetinchemse club onverminderd groot.
 2. Steijn haalt voor pikant duel uit naar Snoei en De Graafschap: ‘Dit soort mensen is voor mij lucht’
  PREMIUM
  Keuken Kampioen Divisie

  Steijn haalt voor pikant duel uit naar Snoei en De Graafschap: ‘Dit soort mensen is voor mij lucht’

  Eerder dit seizoen plaatste De Graafschap-coach Mike Snoei kanttekeningen bij de corona-uitbraak bij NAC Breda waardoor het duel tussen De Graafschap en NAC Breda verplaatst moest worden. De liefde tussen beide clubs laaide ook niet bepaald op toen Ralf Seuntjens bekendmaakte na het seizoen de overstap te maken van Doetinchem naar Breda. NAC-trainer Maurice Steijn pareert een dag voor de topper de vinnige kritiek van De Graafschap. ,,Dit soort mensen is voor mij lucht.”
 1. Samenvatting: AZ - Sparta Rotterdam
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: AZ - Sparta Rotterdam

  10 april
 2. Samenvatting: Heracles Almelo - Willem II
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Heracles Almelo - Willem II

  10 april