Ontlading bij De Graafschap-trainer Mike Snoei tijdens het bekerduel bij FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontlading bij De Graafschap-trainer Mike Snoei tijdens het bekerduel bij FC Twente. © BSR Agency

Ontlading bij De Graafschap na bekerstunt tegen FC Twente: ‘Misschien hadden we dit ook wel even nodig’

ENSCHEDE - De Graafschap geldt historisch gezien niet als een cupfighter. Maar met de 1-3 zege op FC Twente, nummer zes van de eredivisie, is de Doetinchemse eerstedivisionist wel weer een bekerstunt rijker.

15 reacties

 • Ronald

  12 maanden geleden
  Zeg dat. Wat deden die laatste minuten lang. 
 • Mart1

  12 maanden geleden
  Als ik jouw gedachtegang volg komt het erop neer dat ze van de Graafschap beter een turnclub, of zoiets, kunnen maken. * Want nee, de Graafschap wint nooit de beker. (?)* De Graafschap gaat voor promotie naar de eredivisie. Kampioen of niet, maar dat moet kunnen lukken. * Maar dan! In de eredivisie speel je om op z'n minst Europees voetbal te spelen, maar dat gaat nooit lukken. En kampioen worden al helemaal niet! Kortom, waar speel je dan voor?Volgens mij speel je als de Graafschap om met plezier leuke wedstrijden te spelen, en zie je wel welke prijs je onderweg kunt pakken.
 • Daco7

  12 maanden geleden
  Werkelijk een fantastische prestatie.A: een goede krachtmeting voor het team. B: extra tv gelden, die we goed kunnen gebruikenC: goed voor het zelfvertrouwen. D: als voetballer en als supporter wil je iedere wedstrijd winnen!Goed bezig Superboeren!
 • Achterhoeker

  12 maanden geleden
  Nee, realist. We zien het binnenkort wel. Je komt nog wel op je reactie terug.
 • Anonymous

  12 maanden geleden
  Kijk dit is nu iemand die het in zijn bovenkamer niet op orde heeft. Een trieste reactie van een triest zielig iemand. Ga zo door.