Adrie Poldervaart, Andries Jonker, Jan Vreman en René Hake.
Volledig scherm
PREMIUM
Adrie Poldervaart, Andries Jonker, Jan Vreman en René Hake. © DG

Ook Hake en Jonker in beeld bij De Graafschap; dit zijn de vier kandidaten voor de trainerspost

pollDOETINCHEM - René Hake en Andries Jonker behoren ook tot de kandidatenlijst van De Graafschap voor de trainerspost van volgend seizoen. De Doetinchemse eerstedivisionist heeft inmiddels met beide coaches gesproken.

16 reacties

 • Reinder Bosman

  2 maanden geleden
  Blijf het jammer vinden dat we Peter Hyballa nooit gehaald hebben. Lijkt mij goed passen bij de club.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @karel hiddink? wat hebt die dan gepresteert gerard? ooyer? ook niks, maar ja wat is wel wat? ene kant geen van deze 4.
 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Het lijkt er op, dat er maar 4 trainers beschikbaar zijn voor de Graafschap. Vele abonnees vinden Jan Vreman niet geschikt, Andries Jonker wordt niet gepruimd, waar ik me helemaal kan vinden, René Hake zou een paniekoplossing zijn en ach…. Poldervaart,de motivator voor de bühne. Totaal ongeschikt voor de Graafschap. Bel naar de voorzitter Gerard Marsman van de Coach Betaald Voetbal, welke een lijst beheert van werkloze trainers. Karel Hiddink of André Oyer van P.S.V.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @andre, koeien worden steeds spaarzamer maar gaan we nu koeien er in betrekken? Nee klopt, ik ben ook geen fan van jonker, die wijsneus. Poldervaart hebt wel wat, dus halen die man, maar ook in het veld moet er wat gebeuren.Kunnen we eindelijk eens naar de Ere? ipv altijd tegen top oss en co op een regn achtige en koude vrijdag avond, brrrrrrrrrrr ben klaar met die hele KKd.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Eric Schuurman, dus volgens jouw logica ben je goede trainer als je een koe in het echt hebt zien schijten. Veel succes met deze sollicitatie eis.