Volledig scherm
Furdjel Narsingh (rechts) is een twijfelgeval bij De Graafschap voor het uitduel bij FC Emmen. © Joep Leenen

Personele zorgen bij De Graafschap in aanloop naar FC Emmen-uit

DOETINCHEM - De Graafschap werkt gehavend toe naar het uitduel van vrijdag (20.00 uur) bij concurrent FC Emmen. Naast Erik Bakker en Jordy Tutuarima zijn ook Daryl van Mieghem en Furdjel Narsingh niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen FC Groningen (0-1 nederlaag) gekomen.

Vooral achter de naam van Narsingh staat een groot vraagteken voor de belangrijke wedstrijd in Emmen. De aanvaller kampt met bovenbeenklachten en trainde dinsdag niet mee.

Ook middenvelder Bakker (enkelblessure) en rechtsbuiten Van Mieghem (voetkwetsuur) ontbraken op het trainingsveld bij De Graafschap. Tutuarima trainde deels mee, maar stapte vanwege liesklachten voortijdig uit. ,,Het is afwachten hoe zij er over een paar dagen voorstaan, hopelijk krijgen we ze op tijd fit voor vrijdag'', zegt De Graafschap-trainer Henk de Jong.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.