Volledig scherm
Ajax verspeelde in 2016 de landstitel tegen De Graafschap. © foto’s pim ras

Poll: De Graafschap gaat opnieuw een sleutelrol spelen in de titelstrijd

pollDOETINCHEM - De Graafschap speelt in de slotfase van het seizoen nog tegen titelkandidaten PSV en Ajax. Gaat de Doetinchemse eredivisionist opnieuw een bepalende rol spelen in de titelstrijd?

De Graafschap bezorgde Ajax drie jaar geleden een gigantische domper. De Amsterdammers verspeelden het landskampioenschap op de laatste speeldag van de eredivisie met een 1-1 gelijkspel op De Vijverberg, na een doelpunt van Bryan Smeets.

Ajax heeft nu opnieuw de beste papieren in het gevecht om de felbegeerde schaal. De ploeg van trainer Erik ten Hag staat in punten gelijk met PSV, maar noteert betere doelcijfers (+74 tegenover +65). De Graafschap, dat zelf nog volop strijdt om lijfsbehoud, gaat zondag op bezoek in Eindhoven. In de voorlaatste speelronde wacht een thuisduel met Ajax.

Poll

De Graafschap gaat opnieuw een sleutelrol spelen in de titelstrijd!

  • Ja, De Graafschap stunt tegen PSV (18%)
  • Ja, De Graafschap verpest opnieuw een titelfeest van Ajax (22%)
  • Ja, De Graafschap verrast tegen PSV én Ajax (19%)
  • Nee, De Graafschap verliest van PSV en Ajax (41%)
1207 stemmen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.