Mike Snoei kijkt op zijn horloge: zijn laatste uren als trainer bij De Graafschap lijken te zijn ingegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei kijkt op zijn horloge: zijn laatste uren als trainer bij De Graafschap lijken te zijn ingegaan. © theo kock persfotografie

Positie van trainer Mike Snoei is onhoudbaar bij De Graafschap na mislopen promotie

DOETINCHEM - De missie van Mike Snoei bij De Graafschap is mislukt. De trainer uit Didam mag zich het mislopen van promotie naar de eredivisie persoonlijk aantrekken. Met de 2-3 nederlaag van zaterdagavond tegen Roda JC, in de eerste ronde van de play-offs, is zijn positie bij de Doetinchemse club onhoudbaar geworden.

14 reacties

 • Hans Richter

  1 jaar geleden
  Het is niet voldoende om alleen afscheid te nemen van de trainer. Ook Peter Hostede is al langer over de datum. Met de bezem er door en resolutie besluiten nemen. Bestuur en Commissarissen : DR' AN.'!!!!!
 • rens van van onna

  1 jaar geleden
  die 2 nuttekize assistenten mogen ook weg...bah...die vonden t tactisch dus almoal wel goed zo....hofstede is wat mij betreft onterecht kop van jut, heeft afgelopen jaren veel ' goede' spelers gehaald met n klein budget, vd boomen, hamdouie, leemans, seuntjes, konings...ze maajten het niet allemaal waar of werden niet opgesteld, maar elje kkd club was jaloers op onze selectie...dat seuntjens is verzopen, opoku waardeloos blijkt te zijn en verbeek ook, das nu een koe in de kont kijke...
 • Klaas Kooy

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd om Hans Kraay binnen te halen!
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  niet alleen zijn positie hoort in twijfel te worden getrokken er zouden in de staf ook mensen hun verantwoordelijkheid moeten nemen.
 • Joop peeters

  1 jaar geleden
  De Graafschap verdient het ook niet met zo'n voetbal. Hoe armetierig. Heeft niks in de eredivisie te zoeken. NEC, Volendam, vooral Cambuur, ook Almere City: die ploegen voetballen tenminste. En waarom Seuntjes, de topscorer, in de laatste periode zoveel wedstrijden niet opstellen? Dan vráág je erom. Zoals Snoei al zelf zei: als we deze promotie niet redden, dan verdienen we het ook niet om in de eredivisie te voetballen. En zo is het.