De Graafschap-trainer Reinier Robbemond.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Reinier Robbemond. © Pro Shots / Erik Pasman

Robbemond ziet De Graafschap stappen maken: ‘Maar we zijn er nog niet’

DOETINCHEM - De Graafschap is op de goede weg. Maar twee weken voor de competitiestart tegen Roda JC ligt er ook nog genoeg huiswerk voor de Doetinchemse eerstedivisionist. Dat stelt trainer Reinier Robbemond na de oefenzege op Telstar (2-1).

3 reacties

 • martine Bouwman

  1 jaar geleden
  En jij kunt dat nou wel schrijven Theo Houkes, maar jij doet net alsof we 11e of 12 e zijn geworden de afgelopen 2 jaar, nee hoor 2 e en gedeeltelijk 2e dit jaar!! Nou dat is toch bijzonder knap met allemaal zo genaamde afdankertjes!! Bovendien werd de 2e plaats in heel europa behalve in Nederland gepromoveerd!! Of ben je dat allemaal al weer vergeten, Theo!? En doe alsjeblieft niet net alsof je graafschap fan bent!! Wij zijn boeren Super Boeren he he !!!!! I love De Graafschap Forever and Ever!
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Martine Bouman dat kun je wel schrijven maar er is geen een club in de keuken kampioen of eredivisie die zonder geld kan overleven je moet een suiker oompje hebben die er wat in stopt anders krijg je wat je nu hebt voetballers die overal transfervrij vandaan geplukt worden voetballers die overal overbodig zijn en niet aan de bak komen behalve bij de Graafschap omdat wij geen spelers kunnen kopen omdat er geen poen is
 • martine Bouwman

  1 jaar geleden
  Ik wil De Graafschap een hart onder de riem steken............ na 2 rampseizoenen en domme pech hoop ik van harte dat deze mooie speciale volksclub het geluk komend seizoen weer aan de goede zijde heeft!!!!!! Steeds meer clubs moeten het alleen nog maar van geldschieters hebben zie o.a. N.E.C. en Go Ahead eagles. Onze blauw witte trots heeft dat gelukkig nog niet. Dat vindt ik toch mooier en veel meer charme hebben!!!! Ik ben al 45 jaar supporter van deze prachtige club zal dat altijd blijven!!