Jesse Schuurman steekt met de bal aan zijn voet het veld over in de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Schuurman steekt met de bal aan zijn voet het veld over in de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport. © BSR Agency

Schuurman ruikt zijn kans bij De Graafschap: ‘Ik moet er dit seizoen staan’

DOETINCHEM - Jesse Schuurman (22) staat bij De Graafschap voor het jaar van de waarheid. De voetballer uit Bemmel wil, na zijn bijrol in het afgelopen seizoen, uitgroeien tot een vaste waarde op het middenveld.

8 reacties

 • bartmo

  6 maanden geleden
  Deze ijzeren Hein ziet er toch niet uit als een voetballer?
 • T F

  6 maanden geleden
  Peter ik zeg een spits Joey Konings is een flank aanvaller hij is maar is maar 1,78 groot dat is geen centrum spits.Een centrum spits is minimaal 1,90 meter groot..
 • Bakermark

  6 maanden geleden
  Weet ik. Ik denk dat Blummel dat aankan. Hij verdedigt als linker aanvaller al goed mee tot aan de achterlijn. Als middenvelder hoeft hij dan niet meer helemaal mee terug en kan dan, omdat hij aardig snel en technisch is, door het midden aanvallend meer brengen. Op links dan Mystakidis. 
 • Peter

  6 maanden geleden
  Het middenveld is wel dunnetjes bezet, maar juist de aanval, waar jij het over hebt, lijkt me ruimschoots voldoende. Behalve Seuntjens kan ook Joey Konings prima in de spits spelen. Op de flanken heb je Van Mieghem, Blummel, Hamdaoui en Verbeek. Ook Mystakidis is er nog. 7 spelers voor 3 plekken voorin. Dat zal het probleem niet worden
 • T F

  6 maanden geleden
  Ik vindt Jesse een goede voetballer maar als je het elftal bekijkt kom je op elke linie spelers te kort voorbeeld in de spits alleen Ralf als hij weg valt heeft De Graafschap een probleem er loopt geen enkele spits rond er zijn wel nieuwe aanvallers maar zij allemaal onder de 1,85 maat daarom geen spits op het middenveld is ook dun bezet minimaal twee erbij....
 1. Samenvatting | FC Twente - Ajax
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Huntelaar helpt Ajax in slotfase langs FC Twente

  14 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie