De Graafschap-aanvaller Fabian Serrarens.
Volledig scherm
De Graafschap-aanvaller Fabian Serrarens. © BSR Agency

Serrarens voor vier duels geschorst bij De Graafschap na rode kaart tegen PEC Zwolle

DOETINCHEM - De Graafschap-spits Fabian Serrarens is voor vier wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in de slotfase van het uitduel bij PEC Zwolle (0-3 zege). De Doetinchemse eredivisionist gaat niet in beroep tegen de straf.

10 reacties

 • Bakermark

  3 jaar geleden
  Ik vind het eigenlijk niet meer dan een gele kaart, als je ziet hoe Lam Serrarens keer op keer vast houdt. Zal inderdaad meespelen dat het Fabian wel vaker gebeurd. Maar of je dat zo zwaar moet inzetten? Als een Feijenoorder dit doet, wordt het bijna altijd vrijgepleit. We pikken m.i. wel veel van de KNVB. 4 Wedstrijden is zeer zwaar overdreven. In ieder geval niet in verhouding wat er is gebeurd.
 • wim Ke

  3 jaar geleden
  Die jongen moet een andere sport kiezen hij kan zijn agressie niet kwijt
 • Toon

  3 jaar geleden
  Antoon Hoe dom kun je zijn, hij had zich moeten laten vallen na de overtreding van Thomas Lam, was een panalty geworden, dat was beter geweest. Het maakt het voor de trainer wel makkelijk wie hij in de spits moet posteren, Serarens doet toch maar een paar minuten mee.
 • Toon

  3 jaar geleden
  Antoon, hoe dom kun je zijn, hij had zich moeten laten vallen, had hij een panalty versierd, was beter geweest.
 • harm

  3 jaar geleden
  Ik denk dat de strafmaat gebaseerd is op het feit dat hij in een jaar tijd drie keer een rode kaart kreeg  blijkbaar heb je dan niets geleerd.getuigd niet van proffessioneel gedrag.als het zijn eerste kaart was zou de strafmaat wel minder zijn denk ik.