Ralf Seuntjens namens VVV aan de bal op De Vijverberg, zijn nieuwe thuishaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralf Seuntjens namens VVV aan de bal op De Vijverberg, zijn nieuwe thuishaven. © BSR

‘Seun of God’: geschenk uit de hemel of probleemkind voor De Graafschap?

DOETINCHEM - Ralf Seuntjens (30) is een atypische voetbalprof. De nieuwe spits van De Graafschap heeft een hekel aan luxe, is wars van sterallures én zegt wat hij vindt. De ‘Seun of God’ gaat met de Doetinchemse eerstedivisionist voor niets minder dan promotie.

6 reacties

 • Blauwwitten

  3 jaar geleden
  dan maar jurjus?
 • Elk

  3 jaar geleden
  Toch BlauwWitten ik denk dat met een stabieler elftal dan het elftal dat vorig seizoen de competitie begon (dat was écht bagger) Hidde Jurjus prima weer onder de lat kan staan, ik gun hem zeker een kans om dat te laten zien, zodat hij weer op een goede manier in beeld komt.. vind als superboer dat ie dat wel heeft verdiend!
 • Blauwwitten

  3 jaar geleden
  komt er ook een bruikbare keeper? Betrams huren opnieuw aub!
 • Elk

  3 jaar geleden
  Als het raadsel om te overleven ook met blauwe en witte pillen werkt dan gauw n voorraadje bestellen zou ik zeggen BoerenSeun !!
 • Blauwwitten

  3 jaar geleden
  ja bij ons zal hij zich ontspannen gaan voelen, wij als supporters dragen hem op handen, zo ene moeten we er bij hebben ja.. en ballen kan hij ook wel, bruikbare speler met veel ervaring voor ons meer dan goed, we zijn ook geen real madrid dat maar kopen en kopen kan, nu al leuke spelers gehaald, mee doen om promotie ja, moet en kan. Nu alen een seizoenkaart kopen, weer sfeer en strijd, gezellig in ons stadion.