De Graafschap-aanvaller Ralf Seuntjens.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvaller Ralf Seuntjens. © Pro Shots / Paul Meima

‘Seun of God’ is nu ‘Seun of Judas’: ‘Maar als je presteert, heb je vrienden’

DOETINCHEM - Ralf Seuntjens (31) ligt onder een vergrootglas bij De Graafschap. De aanvaller staat met de Doetinchemse club voor de kraker tegen zijn nieuwe werkgever NAC Breda. Moet trainer Mike Snoei hem wel opstellen?

5 reacties

 • Johan Kemp

  2 jaar geleden
  Als je zijn prestaties van de afgelopen weken bekijkt hoort hij gewoon op de bank te zitten. Geef Platje nu eens een basisplaats en als hij er doorheen zit Seintjes brengen of Opoku.
 • Dirk de Vries

  2 jaar geleden
  Zullen we eens ophouden met doen alsof Seuntjens door alle De Graafschap supporters wordt uitgekotst? Een statement en reuring van social media geeft niet de mening weer.
 • W Konincks

  2 jaar geleden
  Maar als je laatste goal in januari was rijst ook de vraag of hij überhaupt nog als spits op dit moment 90 minuten lang opgesteld zou moeten worden?
 • Hans Mellink

  2 jaar geleden
  Seuntjens scoort al 9 potjes niet meer!! Hoe groot was die kans? Hij kan tegen NAC voor het doel met een klein tikje elke aanval frustreren. Helemaal niet meer opstellen.
 • Ruben Kramer

  2 jaar geleden
  Het gaat een beetje ver om NAC een vijand of rivaal te noemen. In tegendeel. De supportersgroepen van de Graafschap en NAC komen al jarenlang goed overeen. Het zijn de passanten in staf en bestuur van beide clubs die er het afgelopen jaar een ordinair straatgevecht van hebben gemaakt. Uiteraard zijn we momenteel wel concurrenten, en dat maakt de overstap van Seuntjens pikant. Voor de rest 2 prachtige volksclubs met wederzijds respect voor elkaar.
 1. De Graafschap dendert mét Seuntjens door en pakt derde periodetitel: ‘Geweldige afsluiting van een kloteweek’
  PREMIUM

  De Graafschap dendert mét Seuntjens door en pakt derde periodeti­tel: ‘Geweldige afsluiting van een kloteweek’

  VELZEN-ZUID - De Graafschap dendert als een stoomtrein door de eerste divisie. Met de derde periodetitel op zak en mét Ralf Seuntjens aan boord. De zwaarbevochten zege op Telstar (1-2) geldt voor de Doetinchemse club als de gedroomde apotheose van een week vol onrust en emoties, veroorzaakt door de NAC-transfer van de topscorer. De Superboeren liggen met 28 (!) punten uit de laatste 10 duels op koers voor promotie naar de eredivisie, maar ook de koppositie komt in zicht.