De Graafschap-spits Ralf Seuntjens.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-spits Ralf Seuntjens. © BSR Agency

‘Seun of God’ wil nu NAC Breda een blauwtje laten lopen met De Graafschap

DOETINCHEM - NAC-De Graafschap is een topper in de eerste divisie. Maar het is ook de wedstrijd van Ralf Seuntjens. De spits en aanvoerder van De Graafschap heeft nog een appeltje te schillen met de club uit ‘zijn’ Breda.

Het onderhoud met Tom van den Abbeele, ergens in mei dit jaar, duurde nog geen drie minuten. Ralf Seuntjens had de hand van de technisch directeur van NAC Breda nog maar net geschud of hij stond alweer op straat. Er was geen plek voor hem. Te oud, luidde de boodschap. Even beduusd als verontwaardigd stapte Seuntjens, met zijn 30 jaar een doorgewinterde profvoetballer, zijn auto weer in.

De lokroep van NAC-supporters aan het adres van Ralf Seuntjens, vorig seizoen tijdens NAC-VVV.
Volledig scherm
De lokroep van NAC-supporters aan het adres van Ralf Seuntjens, vorig seizoen tijdens NAC-VVV. © BSR/Soccrates

Dat de opbloeiende liefdesrelatie met de club uit ‘zijn’ Breda – begonnen met een openlijke flirt van NAC-supporters – is uitgelopen op een pijnlijk blauwtje, zit Seuntjens nog altijd dwars. De spits van De Graafschap zit vol rancune en wil maar wat graag het ongelijk van Van den Abbeele bewijzen. Met de Doetinchemse club, de nummer drie van de eerste divisie, staat hij vanavond oog in oog met concurrent NAC (tweede met drie punten meer).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.