Volledig scherm
Ralf Seuntjens (links) keert tegen Excelsior terug in de basis. © BSR Agency

Seuntjens terug in basis De Graafschap in topper tegen Excelsior

DOETINCHEM - Spits Ralf Seuntjens keert vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Excelsior terug in de basis van De Graafschap. De Doetinchemmers treden in de topper aan op volle oorlogssterkte.

Seuntjens begon de laatste weken vanwege blessureleed telkens op de bank, maar start tegen de Rotterdammers (aanvang 20.00 uur) in de basis. Verder keert centrumverdediger Ted van de Pavert na een schorsing van één duel (uitgezeten in de beker tegen Vitesse) terug in de ploeg. Hij vormt een verdedigingsduo met Toine van Huizen, die ook weer fit is.

,,We zijn op volle oorlogssterkte", aldus De Graafschap-trainer Mike Snoei. ,,Sommige trainers vinden dat niet leuk, maar ik vind het wel fijn dat ik kan kiezen. Ik heb spelers teleur moeten stellen.”

De Graafschap is als enige ploeg nog ongeslagen in de eerste divisie. Bij winst kan Excelsior, een concurrent, op liefst negen punten achterstand worden gezet. ,,Excelsior heeft dezelfde ambitie als wij, ook meteen terugkeren naar de eredivisie", zegt Snoei. ,,Het belooft een mooie wedstrijd te worden.”

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Vet, Breinburg, Van den Boomen; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.