De Graafschap-aanvoerder Siem de Jong geeft zijn ploeggenoten aanwijzingen tijdens de uitwedstrijd tegen Jong Ajax.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Siem de Jong geeft zijn ploeggenoten aanwijzingen tijdens de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. © Pro Shots / Toon Dompeling

Siem de Jong weigert te panikeren bij De Graafschap: ‘We moeten niet doen alsof we er helemaal niks meer van kunnen’

AMSTERDAM - Siem de Jong weigert te panikeren bij De Graafschap. De aanvoerder heeft goede hoop dat de Doetinchemse club zich opricht na een desastreuze competitiestart.

12 reacties

 • Frank Tjallinks

  3 maanden geleden
  Als meerdere voetbalanalisten het is opgevallen dat je door een extra aanvaller in te zetten en geen extra middenvelder tegen dartelende jongeren, je wel vaak de bal uit het net moet halen. Dat is tegen AZ in vorige seizoenen ook al eens gebeurd. Daar heft Poldervaart met zij tactische misser geen weet van? Doorgaan op de ingeslagen weg meneer de Jong? Frank Tjallinks.
 • A Tieben

  3 maanden geleden
  Martijn Hamer slaat de spijker op zijn kop. Al die mensen die nu nog naar het geklungel van v.d. Pavert terug verlangen hebben wel een hele vreemde kijk op voetbal. We hebben veel nieuwe (jeugdige) spelers en dat kost tijd. Het is te hopen dat we a.s. vrijdag gewoon winnen zodat de mensen die terug verlangen naar v.d. Pavert ook inzien dat er nu bij vlagen beter gevoetbald wordt.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Gerard van Loon. 12 jaar geleden was Ajax bijna failliet. Door goed beleid zijn ze er bovenop gekomen. Dat zou een voorbeeld moeten zijn voor arme clubs. Met welke visie kijkt men bij de Graafschap naar de toekomst? Kijk nu eens naar de nieuwe spelers die aangetrokken zijn. Daaruit blijkt toch geen visie?
 • Martijn Hamer

  3 maanden geleden
  @Frits Ruesi k; We missen Tedje als kiespijn inderdaad! Die bakte er vorig jaar werkelijk geen pepernoot meer van, deed zeker 25 seconden over de 100meter sprint. Nee doe mij de huidige spelers maar. Daarnaast heb ik, ondanks de verliespartijen, nu al beter voetbal gezien dan heel vorig seizoen.
 • gerard loon

  3 maanden geleden
  Beste mensen , alleen geld bepaald welke positie de club op de ranglijst in neemt . Het voetballen is ziek . Er is maar een oplossing , de rijke vier voetballen constant tegen elkaar . De min of meer de tering naar de nering zetten de rest spelen tegen elkaar . Resultaat , bij de rijke vier komt na twee maanden Geen hond meer kijken . Ze ( de rijke ) moeten beseffen ook de rest nodig te hebben , maar ik vrees dat men dat niet begrijpt . Men heeft elkaar nodig , dit kapitalisme werkt niet meer .