Trainer Mike Snoei is met De Graafschap in gesprek over een contractverlenging.
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Mike Snoei is met De Graafschap in gesprek over een contractverlenging. © Pro Shots / Peter van Gogh

Snoei koerst af op contractverlenging bij De Graafschap: ‘Het moet van beide kanten kloppen’

DEN BOSCH - De toekomst van De Graafschap-trainer Mike Snoei ziet er steeds zonniger uit. Met vijf zeges op rij koerst de coach bij de Doetinchemse eerstedivisionist – volop in de race voor promotie na de moeizame 2-3 van zaterdag bij FC Den Bosch – af op een langer verblijf. 

14 reacties

 • Theo Berendsen

  8 maanden geleden
  Daarnaast pleit het ook in het voordeel dat er weer jeugdspelers aankomen of doorbreken. Hilderink scoorde al in de wedstrijd tegen PSV, Neghli heeft ondertussen zijn eerste doelpunt te pakken. Spelers als Hamza Bouihrouchane, Ebbe Wenting en Devin Haen trainen al mee met de selectie. Ondanks dat er druk op staat van het moeten presteren, is het toch mooi dat het regionale talent ook de kans krijgt.
 • Theo Berendsen

  8 maanden geleden
  In aanvulling op mijn vorige reactie, waarom ik graag wil dat het contract met Snoei verlegd wordt: dat er niet altijd tiki-taka gespeeld wordt, heeft ook met de tegenstander te maken. Voetballende ploegen als Volendam rol je op, terwijl je tegen laagvliegers als Den Bosch en Top Oss veel meer moeite hebt doordat zij veel compacter spelen. In de eredivisie kun je in 9 van de 10 wedstrijden de tegenstander het spel laten maken, dat gaat De Graafschap wel liggen.
 • Theo Berendsen

  8 maanden geleden
  Ik zou het onbegrijpelijk vinden als er niet verlengd gaat worden met Snoei, of je nu promoveert of niet. Natuurlijk waren zijn uitlatingen over Corona bij NAC niet handig, maar daarvoor heeft hij zich verontschuldigd. Hij is enorm gedreven en verricht veel werk, ook achter de schermen. Daarnaast zijn de resultaten gewoon goed, al twee jaar lang onder Snoei.
 • sjaak van tiel

  8 maanden geleden
  In plaats van Wehrman zou je ook nog kunnen denken aan Buttner. Die zit nu thuis zonder club, dus transfervrij en valt buiten de transfer richtlijnen. Kan hij tot het eind van het seizoen bij ons zijn conditie op peil houden in plaats van in de krachthonk te zweten. Beetje buiten topic, maar waar anders.
 • Henk

  8 maanden geleden
  onbegrijpelijk tactisch onbenul en straalt niets uit voor de club met zijn kauwgom bekkie maar goed de vriendjes houden hem binnen helaas voor de graafschap