Technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap © Theo Kock

Succesvolle sanering bij Superboeren

Peter Bijvelds heeft De Graafschap eigenhandig weer wat meer financiële ruimte gegeven. De technisch manager deed liefst vier spelers van de hand en haalde er niemand voor terug.

12 reacties

 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  Het management is helaas zichzelf vergeten.
 • Kees de Jong

  2 maanden geleden
  Ik denk dat het tijd wordt voor een grote schoonmaak in het management en scoutingstak van de Graafschap. Van Roelofsen tot aan Bloemers tot aan hoofd jeugd opleidingen. Devin Haen is het talent maar om nu het volledige mismanagement op de schouders te leggen van een talent is laf. Devin is een topvent en talent maar voor succes heb je meer nodig dan 1 zwaluw want die maakt geen zomer….
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Roelof W Benecke, een gevolg van realistisch beleid.
 • Teun Dreug

  2 maanden geleden
  Die Bijvelds toch ! Eerst veel te veel volk aannemen met alle kosten van dien en er dan weer van af zien te komen. Van echt saneren is pas sprake als hij zelf zijn biezen pakt.
 • Maarten Overstegen

  2 maanden geleden
  Zet Jan Vreman voor de groep en verlos die Poldervaart uit z’n lijden…. Of misschien gooit ie zelf de handdoek? Een Poldervaartje…
 1. Ralf Seuntjens: ‘Fantastisch als mijn zoontje zijn vader nog een keer een serieuze wedstrijd ziet voetballen’
  PREMIUM
  1

  Ralf Seuntjens: ‘Fantas­tisch als mijn zoontje zijn vader nog een keer een serieuze wedstrijd ziet voetballen’

  Ralf Seuntjens (33) is weer voetballer. Want zo voelt het, ook al gaat het maar om twee trainingen per week bij Sparta. De van lymfeklierkanker herstelde voetballer, voormalig speler van De Graafschap, heeft nog een lange weg te gaan. Maar hij hoopt voor zijn zoontje nog op z’n minst één serieuze wedstrijd te spelen en durft weer te dromen van zijn Japanse avontuur.
  Doetinchem