Volledig scherm
Het spandoek van supporters van De Graafschap. © eigen foto

Supporters De Graafschap uiten onvrede over aanblijven Hofstede

TILBURG - Supporters van De Graafschap hebben zaterdagavond tijdens het uitduel bij Willem II hun onvrede geuit over het aanblijven van technisch manager Peter Hofstede.

Fans van de Doetinchemse eredivisionist toonden in de eerste helft een spandoek met de tekst: ‘Aanhouden Hofstede = minachting achterban’.

De Graafschap verlengde deze week het aflopende contract van Hofstede met een jaar. De Oosterbeker kreeg de afgelopen maanden veel kritiek te verwerken. Hij moest het meermaals ontgelden bij een deel van de achterban, mede vanwege het slechte aankoopbeleid van afgelopen zomer.

Ook binnen de raad van commissarissen (rvc) bestonden er twijfels over het functioneren van Hofstede. Maar de technisch manager kreeg na het indienen van een plan van aanpak voor de scouting en jeugdopleiding het voordeel van de twijfel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.