Volledig scherm
Telstar-verdediger Toine van Huizen. © BSR Agency

Telstar-verdediger Van Huizen in beeld bij De Graafschap

DOETINCHEM - Toine van Huizen is in beeld bij De Graafschap. De 29-jarige centrumverdediger heeft een aflopend contract bij Telstar en volgt mogelijk het spoor van Mike Snoei, de nieuwe trainer van de Doetinchemse eerstedivisionist.

De Graafschap is op zoek naar versterking voor het nieuwe seizoen. De Superboeren hebben tot nu toe slechts tien spelers onder contract staan. Ted van de Pavert is vooralsnog de enige centrumverdediger. 

Van Huizen, ex-speler van Sparta en opgeleid door AZ, heeft bij Telstar een aanbieding voor een nieuw contract van drie jaar voorlopig naast zich neergelegd. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani, die tevens de zaken van Snoei behartigt. De trainer uit Didam maakt deze zomer de overstap van Telstar naar De Graafschap en volgt de vertrokken Henk de Jong op.

Meerdere spelers op het lijstje

Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, ontkent noch bevestigt de interesse in Van Huizen. ,,Er staan meerdere spelers op ons lijstje", houdt Hofstede zich op de vlakte. ,,Wij moeten kijken wat voor ons de beste opties zijn.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.