Volledig scherm
Tim Bakens (rechts). © Jan van den Brink

Tim Bakens op weg naar Almere City FC

DOETINCHEM - De kans is groot dat Tim Bakens (36) volgend seizoen geen trainer meer is van de A-junioren van De Graafschap.

De ex-prof van onder meer De Graafschap, Cambuur Leeuwarden en FC Volendam is in onderhandeling met Almere City FC om daar de A-junioren en het beloftenteam (assistent) te gaan trainen. Bakens is nu voor het tweede seizoen trainer van De Graafschap A1.

Ook de trainer van De Graafschap B1, Stefan Maletic, verlaat de Doetinchemse club na dit seizoen. Hij verkast naar PSV. De jeugdtrainers Arjen Nijman, Luuk Bruil en Ruud Goorhuis keren volgend seizoen ook niet meer terug bij de jeugdafdeling van de Superboeren, al hoopt Bruil nog op een andere functie.

De afgelopen twee jaar vertrokken Rogier Meijer en Dennis te Braak ook al bij jeuDe Graafschap. Meijer is momenteel succesvol A-jeugdtrainer bij NEC. Te Braak, die hoofd opleidingen was in Doetinchem, werd vorige week met Feyenoord O16 jaar kampioen van Nederland.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.