Volledig scherm
De Graafschap-smaakmaker Tarik Tissoudali speelt Junior van de Velden van Jong FC Utrecht door de benen. © Lars Smook

Tissoudali: 'Dit is wat vertrouwen met je doet'

DOETINCHEM - Tarik Tissoudali beleefde vrijdagavond een droomdebuut bij De Graafschap. Met een doelpunt en drie assists had de aanvaller een groot aandeel in de klinkende zege op Jong FC Utrecht (7-0).

,,Dit is wat vertrouwen met je doet’’, zei een dolblije Tissoudali, deze week op huurbasis overgekomen van VVV-Venlo. ,,Creatieve spelers als ik moeten met een goed gevoel het veld opstappen en daar zorgt deze trainer (Henk de Jong, MvS) voor. Als ik lekker in mijn vel zit, kan ik belangrijk zijn voor het team. Ik was bij bijna alle goals betrokken, dat zegt voldoende.’’

Tissoudali leverde drie assists aan Mark Diemers. In de slotminuut bekroonde de linksbuiten zijn glansrijke debuut met een doelpunt. Hij werd na afloop toegezongen door de aanhang van De Graafschap.

Prachtig begin

,,Ik hoorde dat ze mijn naam scandeerden, dat is heerlijk voor elke speler. Het is een prachtig begin, maar ik wil nog veel meer laten zien. Dit smaakt naar meer. Ik ben ervan overtuigd dat we nog meer van zulke wedstrijden gaan spelen.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.