Jordy Tutuarim.
Volledig scherm
Jordy Tutuarim. © BSR Agency

Tutuarima jaar langer bij De Graafschap; Willem II haakt af voor Owusu

DOETINCHEM - Jordy Tutuarima heeft zijn contract bij De Graafschap met een jaar verlengd. De linksback ligt nu tot de zomer van 2021 vast bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

Tutuarima (26) kon deze zomer op belangstelling rekenen van clubs uit binnen- en buitenland, onder wie Sparta. De Rotterdamse eredivisionist werd echter niet concreet. 

De vleugelverdediger, in 2017 overgekomen van Telstar, verlengde zijn verbintenis bij De Graafschap in maart dit jaar al met een seizoen. De Doetinchemse club gaf toen al aan hem voor langere tijd te willen binden. Tutuarima tekent nu een fors verbeterd contract bij de Superboeren.

Owusu

De kans dat Leeroy Owusu deze zomer nog bij De Graafschap wordt weggeplukt, lijkt nihil. Willem II heeft zich na het geweigerde eerste bod op de rechtsback niet meer gemeld. De Doetinchemse club verlangt een transfersom van circa een half miljoen euro. ,,Het is nu rustig omtrent Owusu", zegt Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap. ,,Maar in de voetballerij kan dat snel veranderen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.