Volledig scherm
Daryl van Mieghem in actie tijdens het thuisduel met Ajax. © BSR Agency

Van Mieghem jaar langer bij De Graafschap

DOETINCHEM - Daryl van Mieghem voetbalt ook komend seizoen bij De Graafschap. Het aflopende contract van de 29-jarige aanvaller is met een jaar verlengd bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

Van Mieghem speelt nu tweeënhalf jaar bij De Graafschap. In de eerste anderhalf jaar werd hij gehuurd van Heracles Almelo. De aanvaller had in het seizoen 2017-2018 met zestien competitietreffers een belangrijk aandeel in de promotie naar de eredivisie. De Amsterdammer moest het afgelopen seizoen na de winterstop hoofdzakelijk doen met korte invalbeurten. Hij scoorde slechts één keer.

Mike Snoei, de nieuwe trainer van De Graafschap, ziet komend seizoen in de eerste divisie een belangrijke rol voor Van Mieghem weggelegd. 

Dertien spelers

De selectie voor het nieuwe seizoen bestaat met het aanblijven van Van Mieghem uit dertien spelers. Middenvelder Gregor Breinburg (Sparta) en verdediger Toine van Huizen (Telstar) zijn aangetrokken. Doelman Jordy Rondeel, verdedigers Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Leeroy Owusu, middenvelders Youssef El Jebli, Javier Vet, Stef Nijland en aanvallers Delano Burgzorg, Jordy Thomassen en Mohamed Hamdaoui hebben een doorlopend contract. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.