De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert speelde vorige week zijn 250ste wedstrijd bij de Superboeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert speelde vorige week zijn 250ste wedstrijd bij de Superboeren. © theo kock persfotografie

Van waterdrager naar clubicoon: na 250 duels is Ted van de Pavert nog niet klaar bij De Graafschap

DOETINCHEM - Ted van de Pavert heeft bij De Graafschap een nieuwe mijlpaal bereikt. Met 250 officiële duels is de geboren en getogen Achterhoeker in Doetinchem uitgegroeid tot een icoon en rolmodel.

7 reacties

 • Henk Vervelde

  1 jaar geleden
  Zou bij Viod nog niet in het bierelftal staan, meest waardeloze speler van de KKD, zo snel als dikke stront en sinds hij weer meedoet geen wedstrijd gewonnen.
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  Met gezonde jalozie kijk ik naar Deventer, Leeuwarden, Nijmegen.. man wat spelen die 3clubs mooi, en wat een sfeer daar. Waarom kan dit nooit bij De graafschap? altijd armoedig en lukt dan weer niet om te promoveren! IK/wij gaan niet meer, in de regen en kou zitten te kijken wat niet wil en kan... Graafschap eindigt dit jaar op plek 7 zonder een prijs te pakken.. houden ons geld lekker op zak, ben er klaar mee om te spelen tegen top eindhoven etc..straks 5500 toeschouwers niet meer.
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  @Theo, ik/wij/ zijn er ook klaar mee, gaan niet meer; man wat een armoedig zooitje, word nix met de graafschap dit seizoen, plek 7 is meest haalbaar.
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Ik kijk hier niet van op als niemand je wil hebben is er altijd de Graafschap nog het voetbal is droevig heb zelf twee promoties meegemaakt ook twee degradatie ik ben er klaar mee zolang er geen geld is word het nooit een stabiele eredivisie ploeg jammer maar helaas succes verder
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  had ik het toch goed voorspeld; net zoals de graafschap niet meer dan een middenmotor word zonder glans dit seizoen en zonder prijs. Armoedig allemaal.
 1. De Graafschap-trainer Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  De Graafschap-trai­ner Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Reinier Robbemond merkt dat het overlijden van Simon Kistemaker veel teweeg heeft gebracht bij zijn club en in de Achterhoek. ,,Hoe mensen hier over hem praten, en hoe supporters op zijn overlijden reageren, laat zien hoeveel hij voor deze club heeft betekend”, zei Robbemond in aanloop naar het thuisduel van vrijdag (20.00 uur) met Jong Ajax over de voormalig culttrainer van de Doetinchemse club.