Volledig scherm
Alexander Bannink in actie tegen Jong PSV. © Pro Shots

Vreman houdt vast aan zelfde elftal

DOETINCHEM - Ondanks de teleurstellende 1-0 nederlaag bij Jong PSV houdt De Graafschap-trainer Jan Vreman voor het uitduel tegen RKC Waalwijk (vrijdagavond om 20.00 uur) vast aan hetzelfde elftal.

„We hebben wel overwogen om eventueel iets te veranderen, maar het niet gedaan'”, aldus Vreman. De trainer doelde op het eventueel inzetten van de creatieve aanvaller Youssef El Jebli, maar geeft in Waalwijk wederom de voorkeur aan Alexander Bannink in de voorhoede.

Koolhof
Verder heeft Vreman ook niet heel veel opties, want voor Dean Koolhof komt het duel in Waalwijk te vroeg. De aanvaller was een tijdje uitgeschakeld door griep en is nog niet voldoende hersteld. Ook Tolgahan Cicek, Anthony van den Hurk en Luis Pedro behoren niet tot de selectie.

Bryan Smeets gaat - na lang blessureleed - wel mee naar Brabant, maar zal op de bank beginnen.

Vijftiende
Voor De Graafschap, teleurstellend vijftiende in de eerste divisie, wordt het tijd voor een overwinning in een uitwedstrijd. De Doetinchemmers wonnen dit seizoen nog geen van de zeven duel buitenshuis (vijf nederlagen en twee gelijke spelen).

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Nieuwpoort, Straalman, Lammers, Will; Van Overbeek, Kaak, Diemers, Driver; Bannink, Parzyszek.