Volledig scherm
Jan Vreman. © Pro Shots

Vreman trekt rookgordijn op bij De Graafschap

DOETINCHEM - Jan Vreman houdt de basisopstelling van De Graafschap geheim in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Oss van vrijdagavond (20.00 uur). De trainer heeft een rookgordijn opgetrokken bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

Veel wijzigingen voert Vreman vermoedelijk niet door in het team dat maandag met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Volendam. Bryan Smeets keert mogelijk wel terug in de basisformatie. De middenvelder is terug van een langdurige blessure en viel al in tegen RKC Waalwijk (2-1 nederlaag) en Volendam.

"Het is mogelijk dat Bryan vanaf het begin speelt. Maar ik maak de opstelling alleen aan de selectie bekend om FC Oss niet wijzer te maken", zei Vreman donderdag na de afsluitende training.

Vreman hield gemengde gevoelens over aan het gelijkspel tegen Volendam. "We hebben hele goede momenten gehad, maar dat waren er wel te weinig. We doen het bij tijd en wijle niet slecht, maar het levert nog niet de gewenste resultaten op", meende Vreman, die met De Graafschap op een teleurstellende zestiende plaats staat.

Vermoedelijke opstelling: Bednarek; Nieuwpoort, Lammers, Straalman, Will; Van Overbeek, Kaak, Diemers, El Jebli; Parzyszek, Bannink.