De Graafschap-trainer Reinier Robbemond ziet zijn ploeg dit seizoen uiterst wisselvalig presteren.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Reinier Robbemond ziet zijn ploeg dit seizoen uiterst wisselvalig presteren. © theo kock persfotografie

Wanneer grijpt Robbemond in bij De Graafschap? Kwakkelende Superboeren hebben vers bloed nodig

analyseDOETINCHEM - Het chagrijn neemt toe bij De Graafschap. De prestaties zijn zwak en het voetbal valt tegen. Om de promotiestrijd nieuw leven in te blazen, heeft de Doetinchemse eerstedivisionist vers bloed nodig.

17 reacties

 • willem hissink

  4 maanden geleden
  Geld is er natuurlijk nooit bij de club maar het had wel meer kunnen zijn door snoei geen contract te geven . enkel om de reden de rust te bewaren toen we nog goed stonden . hij was sowieso een corona trainer die met publiek al lang weg was geweest . hetzelfde publiek heeft deze groep nodig al was het maar om ter verantwoording te worden geroepen. en kritische supporters en pers op de trainingen. ook daar heeft onze stimorol trainer vorig seizoen dankbaar gebruik van gemaakt . KLAAS JAN help .
 • Hans Mellink

  4 maanden geleden
  Titel van dit artikel moet luiden: Wanneer grijpt het bestuur van de Graafschap in? Het TD beleid, de speelwijze en de vele poppetjes op de verkeerde posities zoude voor het bestuur aanleiding moeten zijn om in te grijpen. Graag nu een nieuwe TD ipv wachten tot eind mei. Robbemond dient spelers die geen passie meer hebben of gewoon ondermaats spelen een andere plek te geven waar ze volgens henzelf beter uit de verf komen. Kan ook de bank zijn.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  @Eddy.. ja ;dran; maar dan op naar plek 8t, met ;dran; allleen kom je er niet [meer] gewoon een heel slecht elftal.
 • Eddy Hoebink

  4 maanden geleden
  Ik denk dat de tactiek niet goed is. Te statisch. Dekker en schuurman zijn geen voetballers,teveel controleurs. Acheffay is technisch gezien de beste voetballer maar voetbalt te ver van de goal. Zet hem eens op 10 ipv die slome logge opoku. Gravenberch als kapstok, van heertum doorschuiven naar middenveld. Die durft te voetballen. Fortes en vd pavert in de as achter. Konings uit de spits, moet op de flank. Korte moet vrije rol krijgen, anders niks waard. Neghli meer minuten ipv Haen. Zo, Dran
 • Frans

  4 maanden geleden
  .............Een topper Exelcior - de Graafschap?? Hoezo de Graafschap staat 6e op de ranglijst!