De Graafschap-spelers Hicham Acheffay (links) en Julian Lelieveld druipen af na de nederlaag tegen VVV.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-spelers Hicham Acheffay (links) en Julian Lelieveld druipen af na de nederlaag tegen VVV. © theo kock persfotografie

Wie helpt De Graafschap aan doelpunten? ‘Voor de goal komen ze in een denkstand terecht’

DOETINCHEM - De Graafschap snakt naar doelpunten. Maar alleen naar de spitspositie wijzen, is niet terecht. Na het foutenfestival tegen VVV-Venlo (1-2), de derde thuisnederlaag op rij, dreigt een anonieme rol in de subtop voor de Doetinchemse eerstedivisionist. 

13 reacties

 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  @theo.. maar waarom kan het wel bij Nec cambuur heracles? en hier nooit es? Of slecht beleid? Oom Guus kan die niks doen dan? oa sponsor ophalen in verwegistan? zuidkorea?
 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Geen trainer geen staflid het bestuur niet of wie dan ook is hier schuld aan wat denk je dat van Gaal en al die andere top trainers er waren gekomen als ze niet zulke goede spelers hadden. IK ZEG HET NOG EEN KEER ER IS GEEN GELD EN ZONDER DIKKE PORTOMONEE GEEN PROMOTIE BEGRIJP HET NU EENS . Mee draaien boven in de keukenkampioen divisie is voorlopig het hoogshaalbare jammer maar het is niet anders eerst moet er een suikeroom opstaan met veel poen
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  met weemoed denk ik terug aan spelrs burgzorg, smeets, eljebi, owosu, etc, hadden we ze nu maar nog met een goede trainer, waren we een linkerrijtje in de ere geweest, nu is het een en al bagger, niks meer van over..
 • Hans Mellink

  4 maanden geleden
  Robbemond weet het niet meer en prevaleert jeugdspelers boven gearriveerde spelers als Gravenberch. Hij kan ook al niet goed met Korte maar die laat ie staan bij gebrek aan. Echter hebben we 5 spitsen en uitgerekend degene die per minuut het beste presteert wordt het leven zo zuur gemaakt dat ie weggaat. Degene die ze hadden kunnen gebruiken scoort tegen! Ja, Hofstede gaat ook lekker. Robbemond wachtte ook weer een half uur met de wissels. Einde van het seizoen hij ook exit.
 • Eddy Hoebink

  4 maanden geleden
  Enorm gebrek aan onbevangenheid, loopacties en zogenaamde geilheid voor de goal. Dit is gewoon snoei 2.0, gebasseerd op fysiek en opportunisme. De technische staf moet ernstig in de spiegel kijken dat wekelijks dezelfde spelers in de basis staan. Niet uit te leggen dat een aanspeelpunt als Gravenberch geen kans verdient, hij heeft in dat kwartiertje gisteren.voor meer dreiging gezorgd dan Opoku en Haen bij elkaar. Korte is geen schim van de speler die bij Cambuur over het veld dartelde.