Guus Hiddink, Andries Ulderink, Joseph Oosting, Mitchel van der Gaag en Darije Kalezic.
Volledig scherm
PREMIUM
Guus Hiddink, Andries Ulderink, Joseph Oosting, Mitchel van der Gaag en Darije Kalezic. © Pro Shots

Wie moet het nieuwe boegbeeld van De Graafschap worden?

pollDOETINCHEM - De Graafschap moet na het ontslag van Mike Snoei op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Wie is bij de Doetinchemse eerstedivisionist de ideale opvolger van de Didammer? Vijf topkandidaten.

56 reacties

 • Klaas Kooy

  2 maanden geleden
  Hans Kraaij
 • Dick Weggelaar

  2 maanden geleden
  In de poll lees ik veel voorkeursstemmen voor v.d. Gaag. In de reacties komt zijn naam nauwelijks voor. Jammer, want hij heeft bij Ajax (en vorige clubs) bewezen goed met jeugd te kunnen werken. Bij Ajax braken spelers als Gravenberch, Timber, Brobbey, Rensch en Ekkelboom door. Daarnaast heeft v.d. Gaaag ook nog eens een Graafschapverleden (was jeugdspeler).
 • sjaak van tiel

  2 maanden geleden
  In bv. Spanje is de voorzitter ook gelijk groot-geldschieter. Zoek via een verkiezing een serieuze voorzitter "plus" dus.
 • W Thiel

  2 maanden geleden
  Alfons Groenendijk
 • Roy Ter Voert

  2 maanden geleden
  Stap 1. Nieuwe TD zoeken. Deze is gedateerd, maakt geen goede naam voor onze club. Dat stinkt! Hofstede kijkt naar zijn eigen functioneren....? Supporters willen hem niet meer!! Stap 2. Geef Darije Kalezic de kans om ons weer naar de 8ste plek van de eredivisie te brengen.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”