Volledig scherm
PREMIUM
Purrel Fränkel viert zijn doelpunt tegen Vitesse.

Wraakactie tegen Vitesse smaakt nog altijd zoet voor ‘Superboer’ Fränkel

DOETINCHEM - De Graafschap vecht zondag bij Vitesse voor zijn laatste kans op direct lijfsbehoud in de eredivisie. De laatste Doetinchemse zege in Arnhem (0-2) dateert van 2007. Het was de dag van de zoete wraak van Purrel Fränkel.

Met een vinger voor zijn mond trok hij een lange sprint door GelreDome. Purrel Fränkel zocht rennend langs de Vitesse-bank contact met familie en vrienden op de tribune. Dolblij gooide hij zijn armen de lucht in. 

Bloemen

De linksback had De Graafschap, een paar seconden na zijn invalbeurt, met een van richting veranderd schot op 0-1 gezet.

Uitgerekend hij, Fränkel, die voorafgaand aan de Gelderse clash nog door Vitesse-directeur Paul van der Kraan werd bedankt voor de bewezen diensten. De Amsterdammer kreeg bloemen en warme woorden voor vijf jaar trouwe dienst.

Quote

Ik voelde me bij Vitesse niet altijd gewaar­deerd door de supporters en ben er op een vervelende manier weggegaan

Purrel Fränkel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.