Volledig scherm
PREMIUM
Callum Slattery is het middelpunt van de feestvreugde bij De Graafschap na zijn 2-0 tegen Roda JC. Branco van den Boomen (links) en Javier Vet (rechts) feliciteren de doelpuntenmaker. © BSR Agency

Zo beleefde Slattery een droomavond bij De Graafschap

DOETINCHEM - Stiekem had hij al op zo'n scenario gehoopt: winnen én scoren bij zijn debuut op De Vijverberg. Callum Slattery (21) maakte vrijdagavond tegen Roda JC (2-0 zege) als invaller zijn droom waar bij De Graafschap.

De jonge middenvelder uit Engeland, voor een half jaar gehuurd van de Premier League-club Southampton, beleefde met het beslissende doelpunt een ‘amazing evening’. Een geweldige avond, dus.

De wedstrijd was 72 minuten oud toen Slattery zich aan de zijlijn meldde voor een invalbeurt. Zijn eerste minuten op De Vijverberg, als vervanger van Stef Nijland. De Doetinchemse eerstedivisionist had net de leiding genomen dankzij een doelpunt van invaller Mohamed Hamdaoui.

Quote

Met mijn drive en dynamische spel wilde ik voor een bepaalde impact zorgen

Callum Slattery (21), middenvelder De Graafschap
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.