Woedende supporters van Roda JC hebben de Mexicaanse geldschieter Maurico Garcia de la Vega in de rust van de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (1-1) het stadion uitgejaagd. De fans zijn de loze beloften van de Mexicaan zat.
Volledig scherm
PREMIUM
Woedende supporters van Roda JC hebben de Mexicaanse geldschieter Maurico Garcia de la Vega in de rust van de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (1-1) het stadion uitgejaagd. De fans zijn de loze beloften van de Mexicaan zat. © Videostill

Zo overleven clubs in de wondere wereld van de eerste divisie

DOETINCHEM - Met de weggejaagde geldschieter Mauricio Garcia de la Vega bij Roda JC is de eerste divisie een rel rijker. De Graafschap zoekt de snelste weg naar de uitgang van een wonderlijke voetbaljungle.

De surrealistische beelden uit Kerkrade zijn viraal gegaan. Zo’n beetje de hele voetbalwereld heeft gezien hoe Mauricio Garcia de la Vega, tot voor kort beoogd eigenaar van Roda JC, vrijdagavond in de rust van het thuisduel met De Graafschap (1-1) door woedende supporters het stadion is uitgejaagd. De onvrede over de Mexicaanse geldschieter is in Limburg ontaard in Zuid-Amerikaanse taferelen. 

Welkom in de wondere wereld van de eerste divisie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.