De Graafschap-aanvaller Danzell Gravenberch (rechts) denkt aan een vertrek bij De Graafschap.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvaller Danzell Gravenberch (rechts) denkt aan een vertrek bij De Graafschap. © theo kock persfotografie

Zoektocht naar doelpunten verloopt stroef bij De Graafschap; ‘derde spits’ Gravenberch denkt aan een vertrek

DOETINCHEM - De roep om aanvallende versterking wordt steeds luider bij De Graafschap. Maar de zoektocht naar doelpunten verloopt moeizaam. Danzell Gravenberch, de derde keus in de spits, denkt intussen aan een vertrek bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

12 reacties

 • Hans Mellink

  6 maanden geleden
  Twee cruciale posities zijn niet of slecht bezet. Als je Gravenberch houdt kun je je focussen op een goede middenvelder, type Diemers of een passer. Het is wel zo dat spelers uit de Randstad snel verveeld zijn bij ons plattelandclubje.
 • Hendrik Jan Willem

  6 maanden geleden
  dat Konings tekort schiet weten we al anderhalf jaar, waarom Gravenberg niet een echte kans geven?
 • sjaak van tiel

  6 maanden geleden
  't Ligt niet alleen aan de voorhoede. N.m.m. wordt er achterin te traag en teveel breed gespeeld omdat we achterin geen passer hebben en we op het middenveld geen spelmaker hebben. En dat maakt Jurjus zenuwachtig, die dus als vanouds de ballen naar voren ramt. Na een aardig competitie-begin met opbouwend voetbal is het weer oude mik. De jeugd valt terug omdat het niet loopt. Een betere en snelle spits lost m.i. niet alles op. Met de huidige spelers moeten we helaas terug naar 5-3-2 lijkt me.
 • theo houkes

  6 maanden geleden
  Marjan helemaal met je eens maar ben bang dat guus de knip dicht houd
 • Marjan hutten

  6 maanden geleden
  @theo er zijn ook te veel bruikbare spelers vertrokken, tutu en van michem seuntjes ... en wat kregen we er voor terug? niks! Veel kwaliteit in geleverd en niks terug gehaald wat bruikbaar is. Mag toch eens hopen op een hele grote suiker oom die de club opkoopt, dan pas kunnen we mee draaien in linker rijtje in de Ere.. nee geen rus of chinees. Laat oom Guus er eens achter aan gaan dan.. man volgend seizoen niet weer tegen helmomd en oss etc.. ben er klaar mee met die eerste divisie. Wie niet?