Volledig scherm
Ludcinio Marengo (links) in actie tegen FC Lienden. © Theo Kock

Zuinige zege De Graafschap op FC Lienden

ZELHEM - De Graafschap heeft dinsdagavond een bescheiden 2-0 overwinning geboekt op derdedivisionist FC Lienden.

Op het veld van vv Zelhem zagen duizend toeschouwers Dylan Chiazor voor rust scoren en invaller Harry Bakker na de pauze. De Graafschap-trainer Mike Snoei had veel basisspelers rust gegeven tegen de amateurs en dat kwam het spelpeil niet ten goede. De amateurs hielden lang stand en kregen zelf gedurende de hele wedstrijd ook wel vijf goede mogelijkheden.

Bij De Graafschap speelde Youssef El Jebli, die nog steeds voor een vertrek staat, voor het eerst in de basis. Ook deed proefspeler Ludcinio Marengo mee. De linksbuiten werd na 73 minuten naar de kant gehaald ten faveure van doelpuntenmaker Bakker.

De Graafschap: Van den Dam; Owusu, Hilderink (68. Van Heertum), Esselink (70. Vet), Baas; Olijve (46. Schuurman), El Jebli (60. Vergara Berrio), Vergara Berrio (46. Van Nispen); Chiazor, Thomassen, Marengo (72. Bakker).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.