Volledig scherm
PREMIUM
Leeroy Owusu zet zijn handtekening op de achterkant van de handtekeningenkaart omdat hij daar nog niet op staat. © Theo Kock

Zweten voor een krabbel op open dag De Graafschap

DOETINCHEM - Jeugdige Superboeren moesten zaterdag tijdens de open dag van De Graafschap heel wat over hebben voor een krabbel van hun blauw-witte helden.

Er is een spelerspresentatie. De mogelijkheid tot een tour door het stadion en de kleedkamers, het spelershome en de persruimte. Maar het allerbelangrijkste is voor vrijwel alle jeugdige bezoekers die lijst. Die uitvouwbare kaart vol namen, foto’s en witte vakjes. Vakjes die allemaal ruimte bieden voor een handtekening.

De jaarlijkse open dag van De Graafschap trekt deze zaterdag vooral veel jonge Superboeren naar het parkeerterrein bij stadion De Vijverberg. ,,Aan de handtekeningenkaarten die we hebben uitgedeeld, kunnen we opmaken dat er duizenden mensen zijn”, zegt woordvoerder Marc Teloh. ,,En dat met deze warmte. Het overtreft onze verwachtingen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.